UVJETI KORIŠTENJA

Sadržaji objavljeni na Budimberg web stranicama podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web i sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Korištenjem ove web stranice i/ili slanjem osobnih podataka potvrđujete da razumijete i da se slažete s tim da vaši podaci mogu biti obrađeni na način objašnjen u pravilima privatnosti.

Naše stranice možete pregledati bez davanja podataka o vašem identitetu. Preglednik kojim se koristite na vašem krajnjem uređaju automatski šalje poslužitelju naše web-stranice određene informacije (npr. operativni sustav vašeg računala i podatak o pregledniku kojim se koristite, ime pružatelja usluga pristupa internetu, naziv i URL pozvane datoteke, datum i vrijeme pristupa, web-stranica s koje je pristupljeno)

Poveznice na druga mrežna mjesta

Naša internet stranica može sadržavati poveznice (linkove) na druga mrežna mjesta, odnosno druge internet stranice. Ova se politika zaštite privatnosti odnosi samo za Budimberg stranice. Stoga vam savjetujemo da u slučaju korištenja poveznica na druga mrežna mjesta, pročitate njihove politike zaštite privatnosti. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost ili obveze za te politike.