Kuća za odmor

Apartmani Ana

Kompleks apartmani Ana se sastoji od dvije etaže od kojih svaka sadrži spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak.

2 spavaće sobe

2+2 osoba

2 kupaonice

2 kuhinje

Rezerviraj sada

Ima boravak s TV-om uz koji se nalazi prostor za blagovanje. Kuhinja je opremljena hladnjakom, pećnicom i drugim elementima ukoliko se odlučite za pripremanje svoje hrane. Spavaća soba ima dva zasebna kreveta i garderobni ormar.

Također je dostupna terasa s kaminom na drva, a koja može poslužiti i kao prostor za druženje koji može ugostiti i do 20 osoba.

Etaža A

 

Etaža A kuće za odmor Ana namijenjena je za do  dvije osobe. Odličan je izbor za parove ili bliske prijatelje koji žele zajedno provesti zanimljiv i ugodan odmor. 

Gostima kuće dostupan je besplatan parking i WiFi mreža, a također imaju mogućnost korištenja vanjskog bazena Budimberg kompleksa, ostalih sadržaja za djecu (trampolin, kućica za igranje, ljuljačka, pješčanik), kao i spa zonu.

Etaža B

 

Etaža A kuće za odmor Ana također je namijenjena za do dvije osobe. Pošto sadrži jednu spavaću sobu s bračnim krevetom, idealan je izbor za parove. 

Dostupna je vanjska terasa s roštiljem.
Gostima kuće dostupan je besplatan parking i WiFi mreža, te imaju mogućnost korištenja vanjskog bazena i ostalih sadržaja za djecu (trampolin, kućica za igranje, ljuljačka, pješčanik), kao i spa zonu.

Prostor za blagovanje nalazi se uz dnevni boravak, a nasuprot kuhinje.

Kao i svi ostali prostori u kući za odmor, kuhinja je potpuno namještena. Ima hladnjak, pećnicu te sav pribor koji bi vam mogao zatrebati odlučite li se na pripremanje svoje hrane.

Spavaća soba ima veliki udoban bračni krevet, a etaža također ima i zasebnu kupaonicu.

Sadržaji

WiFi

TV

Hladnjak

Pećnica

Roštilj

Spa

Bazen

Terase

Dodatne informacije

Parking

Kućni ljubimci dobrodošli

Udaljenosti

1km – Centar

1km – Autobusna stanica

1km – Trgovina

1km – Restoran

Kuća za odmor Ana

Najam etaže 150€/noć

Kontaktirajte nas za dostupnost kao i vrijeme prijave/ dolaska i odjave/ odlaska, te ukoliko su Vam potrebne druge informacije.

Lokacija

Budim 95,
Kućan Ludbreški,
Ludbreg

Kontakt informacije

+385952773006
+385952773007

info@budimberg.com

rezerviraj kuću za odmor već danas

Budimberg

© 2023 Budimberg |  Sva prava pridržana. Izrada: Neosite